Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Webové a mobilní aplikace 2 (KADD / WMA2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KADD / WMA2 - Webové a mobilní aplikace 2, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Datové služby- Instalace databázového serveru a PHP- Vytvoření projektu v Adobe Flash Builder- Přidání datové služby- Tvorba uživatelského rozhraní pro vyhledávání a spojení s datovou službou- Editace zobrazovaných položek- Práce na vlastním projektu

Získané způsobilosti

Student je schopen v prostředí programu Adobe Flash Builder navrhnout webovou nebo desktopovou aplikaci, postavenou na technologiích Adobe Flash/Adobe AIR, která komunikuje s aplikačním/databázovým serverem a využívá dynamické zdroje dat.

Literatura

http://www.adobe.com/devnet/flexhttp://www.adobe.com/devnet/flex/flex_php.htmlhttp://help.adobe.com/cs_CZ/ActionScript/3.0_ProgrammingAS3/http://tv.adobe.com/show/flex-in-a-week/http://www.flashrealtime.comhttp://www.adobe.com/devnet/flex/tourdeflex.html

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočetPovinná účast na prvním semináři. Celková účast na seminářích minimálně 75%. Zpracování samostatného úkolu, zadaného v prvním semináři.Předmět je zakončen klasifikovaným zápočtem.

Garant

Mgr. Pavel Krutil