Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Plenér 2 (KADE / PLEN2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KADE / PLEN2 - Plenér 2, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsah:Každý výtvarník se vyjadřuje prvořadě kresbou. Jde o základní výtvarnou techniku, která nebyla ve své komplexnosti sdělení a rychlosti dosud překonaná. Pro hlubší pochopení všech jejích složek je nutná kontinuální příprava nejlépe mimo všechny rušivé civilizační vlivy v neznámém inspirativním prostředí, v ryzí přírodě, kde by se mohl student na svůj výkon plně soustředit a hlouběji proniknout do vlastního procesu tvorby.Takto získaný pocit uvědomění vlastních kresebných schopností umožňuje okamžité zachycení tvůrčích myšlenek v nejniternější podobě.

Získané způsobilosti

Způsobilosti jsou:schopnost přenosu reálného vidění formou kresby jako plošného vyjádření trojrozměrného prostoruvýtvarná esence a abstrahování.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetPožadavky jsou:Stoprocentní aktivní účast na kurzu.Soustředěné zpracování zadaných úkolů jednotlivými přístupy a technikami.

Garant

MgA. Václav Skácel

Vyučující

MgA. Václav SkácelM. A. Václav Skácelakad. arch Jiří Svoboda, Ph.D.