Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Environmental Trends in Visual Arts 2 (KADE / XETU2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KADE / XETU2 - Environmental Trends in Visual Arts 2, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Výuka předmětu probíhá blokově ve druhém týdnu zimního semestru. Studenti na základě vlastního výzkumu uměleckých projevů vztahujících se k enviromentálnímu prostředí vytvářejí vlastní výtvarný projekt (instalace, objekt, happening a jeho dokumentace ap.)

Získané způsobilosti

Student umí rozpoznat své silné stránky a rozvíjí je. Rozšiřuje své designérské dovednosti.Prohlubuje schopnost prezentace vlastního řešení. Výsleky své práce je schopen sebekriticky zhodnotit a na základě téro sebekritiky si stanovit další cíle.

Literatura

Goldsworthy Andy . Enclosure: Andy Goldsworthy . Lailach Michael, Grosenick Uta . Land Art . 2007. Holl Steven. Paralaxa. 2003. ISBN 80-86517-68-3.Andy Goldsworthy . Rivers And Tides .

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočet- 100% docházka- aktivní účast- samostatné zpracování úkolů na základě studia dané problematiky a konzultací s vyučujícím- obhajoba navrhovaného řešení- poster 700x1000mm nalepený na tvrdé podložce např. Kappa- 3D fyzický model/prototyp- prezentace ve formátu PDF umístěná na www.uvt.fmk.utb.czPředmět je zakončen zápočtem.

Garant

M. A. Vladimír Kovařík

Vyučující

M. A. Vladimír KovaříkMgr. Art. Ivan Pecháček