Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ateliér grafického designu 9 (KAGD / AGD9)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAGD / AGD9 - Ateliér grafického designu 9, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Vlastní portfólio- Obesílání výstav, bienále a grafických prezentací vlastní tvorbou- Výběr konzultanta a příprava zadání magisterské závěrečné práce- Průběžně pracují na svých autorských projektech

Získané způsobilosti

Studující má odborné znalosti a je schopen praktických realizací všech segmentů oboru GD, ovládá počítačové technologie podporující GD. Prohlubuje a zdokonaluje své teoretické znalosti oboru v rámci vizuální komunikace, řeší projekty i s přesahy do jiných segmentů výtvarné, audiovizuální tvorby. Je schopen spolupracovat na multimediálních týmových projektech FMK.

Literatura

Meggs, Philip,B. A HISTORY OF GRAPHIC DESIGN. 198-. ISBN 0-471-29.Časopisy Font, Graphis, Design Digest, Pixel, Grafické noviny, knihy Typografický manuál. Dějiny grafického designu a pod. Mollerup, Per. MARKS OF EXCELLENCE. ISBN 0-7148-38381.V knihovně FMK je dostatek literatury ke studiu v oboru grafického designu. web stránky na téma grafický design. WORLD TRADEMARKS. 100 YRS, 1. díl. ISBN 1-888001-08-9.WORLD TRADEMARKS. 100 YRS, 2. díl. ISBN 1-888001-09-7.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouškaSplnění všech úkolů zadaných v průběhu semestru, povinná účast na cvičením minimálně 80 %. Na základě splnění těchto podmínek je udělen zápočet. Celý předmět je po splnění zápočtu následně komisionálně ohodnocen známkou.Předmět je zakončen zápočtem a zkouškou.

Garant

doc. PaedDr. Jiří Eliška

Vyučující

doc. PaedDr. Jiří Eliška