Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci - GD (KAGD / SBPGD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAGD / SBPGD - Seminář k bakalářské práci - GD, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studující získají ke studiu podrobně zpracovaný textový materiál ve kterém jsou uvedeny požadavky na kvalitní, odborně i eticky zpracovanou teoretickou část jejich bc. a diplomových prací.- pojmy a definice- kompilace, esej, stať- citát, citace, citování- etika teoretické úpráce- Creative Commons- řeč těla při obhajobě

Získané způsobilosti

Studující získají informace o všech aspektech teoretické části bakalářské a diplomové práce práce, o etice práce s informacemi a standardech těchto prací.

Literatura

Meško, Dušan. Akademická příručka. České, upr. vyd. Martin : Osveta, 2006. ISBN 80-8063-219-7.ŠANDEROVÁ Jadwiga. Jak číst a psát odborný text . Praha, 2007. ISBN 978-80-8642 -3.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetSeminář je přípravu k vlastní teeoretické činnosti studujích, očekává se aktivní zájem o problematiku a respektování standardů teoretické práce. Předmět je zakončen zápočtem.

Garant

doc. PaedDr. Jiří Eliška