Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Corporate design (KAGD / XCOD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAGD / XCOD - Corporate design, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět zahrnuje jednotlivé části: Corporate design jako součást CI, základní pojmy CD, historické kořeny CD, vizuální typologie značek, současné trendy, design manuál, struktura a účel použití.

Získané způsobilosti

Student - absolvent předmětu se dokáže orientovat v problematice corporate designu a je schopen prakticky používat nabyté znalosti v praxi. Měl by dokázat jak zadávat, tak hodnotit projekty z oblasti CD.

Literatura

Meggs, Philip B. A History of Graphic Design. USA, 1998. Svoboda, Václav. Corporate identity : učební text. Vyd. 1. Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2003. ISBN 8073181061.M. Kotyza, O. Kafka. CORPORATE IDENTITY SET. 2. vydání PRAHA Kafka Design Studio, 2006. kolektiv autorů. Identita společnosti, publikace pro interní potřebu SPT TELECOM. Praha, 2004. Mollerup, P. Marks of Excellence. nullkolektiv autorů. Total Identity. Amsterdam, 2004.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouškaDocházka: povinná na první a poslední přednášce, písemný test (OK = 75% správně) a ústní pohovor na základě písemného testu, odevzdání seminární práce.Předmět je zakončen zkouškou.

Garant

dr ak. soch. Rostislav Illík

Vyučující

dr ak. soch. Rostislav Illík