Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ateliér designu obuvi 7 (KAOB / AOB7)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAOB / AOB7 - Ateliér designu obuvi 7, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

-Cílem je rozvíjení schopnosti orientace v trendech v návaznosti na vlastní design návrh.-V oblasti obuvi a galanterie ale i dalších doplňků vypracovávat kolekce dle zadaní.-Preferovat individualitu a originalitu prací.

Získané způsobilosti

Student využívá při realizaci svého designu nabyté znalosti, jak z oblasti obuvnického modelářství, tak zdravotně hygienických požadavků,trendových analyz a technologických možností.

Literatura

Mazza, Samuele. A. Pollini : Desing e Affinita elettive Leonardo arte. Martellago, 1997. ars SUTORIA. ars SUTORIA. aRS arpel mILANO iT. Fashion : from the 18th to the 20th century. Köln ; London : Taschen, 2004. ISBN 3-8228-3857-8.Nobhann, A. Charlies Schuh : Galeries Schuh. Galerie Seconda. ISBN 3-928003-08-9.O´Keeffe, B. L. Shoes. New York : Workman Pub., 1996. ISBN 0761101144.Vogue. Mulvagh, J. Vogue history of 20th century fashion. London : Viking, 1988. ISBN 0-670-80172-0.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouškaÚčast na seminářích a cvičeních minimálně 80%.Pravidelné konzultace v průběhu semestru.Vypracování a odevzdání tří tvůrčích prací.Odevzdání samostatných prací dle zadání na seminářích.Důkladná znalost anatomie nohy a chodidla. Znalost zdravotně nezávadného obouvání.Detailní vědomosti střihové konstrukce svrškové části.Znalost materiálů a technologických postupů.

Garant

MgA. Jana Buch

Vyučující

MgA. Jana Buch