Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Internship (KAOD / EDSOP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAOD / EDSOP - Internship, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Podmínky a délku trvání odborné praxe si zajišťuje student komunikací se zástupcem společnosti, u které plánuje praxi vykonat. Doporučená délka odborné praxe je stanovena v rozsahu 1 až 6 týdnů, tzn. 5 až 30 pracovních dnů. Ve výjimečných případech může na základě písemné žádosti studenta schválit prodlužení délky trvání praxe ředitel ústavu či vedoucí ateliéru. V době vykonávání náležitě schválené odborné praxe je student omluven z neúčasti na výuce a na pracovišti. O datech a trvání odborné praxe informuje student pedagogy a školitele ještě před jejím počátkem.Při nástupu i vykonávání stáže na odborném pracovišti se student mimo jiné řídí pokyny uvedenými ve Studijním a zkušebním řádu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a doplňující směrnicí děkanky FMK.Vyplněný a podepsaný formulář nástupu na stáž.Potvrzený doklad o absolvování stáže.

Požadavky

Při nástupu i vykonávání stáže na odborném pracovišti se student mimo jiné řídí pokyny uvedenými ve Studijním a zkušebním řádu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a doplňující směrnicí děkanky FMK.Vyplněný a podepsaný formulář nástupu na stáž.Potvrzený doklad o absolvování stáže.

Garant

doc. Mgr. Ivan Titor

Vyučující

doc. Mgr. Ivan Titor