Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Prezentace 1 (KAOD / PREZ1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAOD / PREZ1 - Prezentace 1, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Předmět se zaměřuje na získávání praktických dovedností z oblasti efektivní komunikace a etikety.- Hlavní náplní výuky jsou temata asertivních lidských práv, emoční inteligence,neurolingvistického programování /NLP/, small talk.- Základy rétoriky, neverbální komunikace.

Získané způsobilosti

Student má znalosti a dovednosti z oblasti efektivní komunikace a etikety.Student dokáže připravit přesvědčivý projev.Student využívá efektivněji asertivního chování v komunikaci.

Literatura

František Rob. Diplomatický protokol a etiketa. Natural Mystic, 2007. T. Bradberry, J. Greavesová. Emoční inteligence v praxi. Columbus, 2007. J.O.Connor, Ian McDermott. Neurolingvistitcké programování v manažerské praxi. Managment Press, 2006. Božena Buchtová. Rétorika. Grada, 2006. Thomas Wieke. Rétorika v praxi. Rebo Production, 2005. Peter Clayton. Řeč těla - čtěte gesta, mluvte svými pohyby. Ottovo nakladatelství, 2004. Mary Hartley. Řeč těla v praxi. Portál, 2004. Anja von Kanitz. Umění úspěšné komunikace. Grada, 2005. Gruber David. Zlatá kniha komunikace. Repronis - Ostrava, 2005.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočet- zvládnutí zadaných úkolů- verbální projev s důrazem na faktickou stránku- kvalitní výtvarná prezentace- fotodokumentace- oděvní kresba- úvodní prezentace vlastní tvorby a osobních vizí- módní akce roku 2010 ? prezentace na vybrané téma - esej a její prezentace ?Móda je divadlo. Čím zajímavější scénu se nám podaří vytvořit, tím větší úspěch naše představení bude mít.? Vladimí Špelda, Baťa - písemný test- předmět je ukončen zápočtem

Garant

Mgr. Peter Šagát, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Peter Šagát, Ph.D.