Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Prezentace 3 (KAOD / PREZ3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAOD / PREZ3 - Prezentace 3, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Verbální prezentace, představení své práce a její obhajoba.- Výtvarná prezentace, výtvarnými prostředky maximálně prezentovat svou designerskou představu.- Předmět prohlubuje prezentační dovednosti z předchozího ročníku. Náplní je tvorba profesionálníhoportfolia, promyšlená strategie prezentace, efektivní komunikace u zkoušek a pohovorů,sebemotivace, psychohygiena a práce se stresem.- Součástí předmětu jsou konzultace k textové části bakalářské práce.

Získané způsobilosti

Student je schopný realizovat vlastní profesní portfolio.Student pracuje systematicky se získanými zkušenostmi při tvorbě textové části bakalářské práce.Student si osvojí své prezentační dovednosti k obhajobě bakalářské práce.

Literatura

Siegbert Engel. Bez stresu za 15 minut. 8 programů pro tělo a ducha. Grada, 2009. Ivan Kupka. K sebedůvěře krok za krokem. Grada, 2006. D. Brenner, F. Brenner. Poznejte své silné a slabé stránky. Grada, 2008. Jaroslav Štěpaník. Umění jednat s lidmi - 2. Komunikace. Grada, 2005. Helene Mathieu. Zvyšte si své sebevědomí. Grada, 2007.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočet- zvládnutí zadaných úkolů- verbální projev s důrazem na faktickou stránku- kvalitní výtvarná prezentace- fotodokumentace- oděvní kresba- osnova tematu bakalářské práce, anotace, úvodní charakteristika, použitá literatura- prezentace eseje, "pochybuji o všem a často se bráním věcem, které jsou pochopitelné na první pohled, a to i přes to, že ty nejvíce pochopitelné věci se nejlépe prodávají". Miuccia Prada - prezentace profesního portfólia a tématu bakalářské práce, projekt vizí a cílů k přijímacímu pohovoru na magisterské studium, CV- písemný test- předmět je ukončen klasifikovaným zápočtem

Garant

Mgr. Peter Šagát, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Peter Šagát, Ph.D.MgA. Soňa Zajacová