Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci - DO (KAOD / SBPOD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAOD / SBPOD - Seminář k bakalářské práci - DO, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- student je seznámen s obecnými zásadami zpracování závěrečné bakalářské práce- pracuje s předloženými pracovními verzemi bakalářských prací formou individuálních konzultací- postupné formální a obsahové úpravy textů směřujících k dokončení prací

Získané způsobilosti

Student je schopný samostatně vypracovat písemnou práci, koncepčně pracovat s použitou literaturou,a je schopný použít získané vědomosti do praxe-praktické části.

Literatura

Katuščák Dušan. Ako písať záverečné a kvalifikačné práce. Enigma, 2007. Liška, Václav. Diplomová práce: Zpracování a obhajoba. Praha : Růžičkův statek, 2005. ISBN 80-86579-17-4.Eco, Umberto. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc : Votobia, 1997. ISBN 8071981737.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetúčast na semináři 80 %předložení osnovy BPpředložení návrhu literaturypředmet je ukončen zápočtem

Garant

MgA. Veronika Jakóbková