Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ateliér reklamní fotografie 9 (KARF / ARF9)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KARF / ARF9 - Ateliér reklamní fotografie 9, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Rozvoj a zdokonalování profesionality a tvůrčích schopností v oboru reklamní a kreativní fotografie. Posluchači zpracovávají často ve spolupráci se studenty jiných oborů a všemi dostupnými fotografickými technologiemi složitější tvůrčí úkoly, jako např. soubor fotografií - Pocty významnému světovému fotografovi, soubory výstavních fotografií, realizují autorskou výstavu, připravují portfolio vlastních fotografií apod. Současně pracují na přípravě praktické i teoretické části diplomové práce.

Získané způsobilosti

Student suverénně zvládá jakékoliv kreativní zadání, je plně připraven úspěšně zakončit navazující magisterské studium a zahájit profesionální fotografické praxi.

Literatura

Edice knih Pro Lighting, všechny svazky, různé obrazové publikace, reklamní časopisy. Je zadávána individuálně podle charakteru úkolu.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouška- Samostatný tvůrčí přístup, pravidelná účast na konzultacích.- vypracování a včasné odevzdání zadaných písemných prací/tvůrčích prací,- vypracování rešerší či jiných písemných prací.Předmět je zakončen zápočtem a zkouškou.

Garant

doc. MgA. Jaroslav Prokop

Vyučující

doc. MgA. Jan Jindradoc. MgA. Jaroslav Prokop