Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Advertising Photography 1 (KARF / XAF1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KARF / XAF1 - Advertising Photography 1, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět se zaměřuje na teoretickou a praktickou přípravu profesionálních fotografů. Obsahem je seznámení se s technickým vybavením ateliéru a laboratoře, osvojení si práce s velkoformátovou kamerou. Spolehlivé zvládnutí technologie zpracování klasického procesu černobílé fotografie.Obsahem jednotlivých cvičení je jednoduchý, koncipovaný dokumentární soubor, fotografie plochy a předmětu jednoduchého geometrického tvaru, současně s rozvíjením kreativity studenta.Součástí jednotlivých úkolů je semestrální práce - kreativní projekt studenta na dané téma.

Získané způsobilosti

Student je schopný realizovat úkoly klasickou technikou černobílé fotografie.

Literatura

Edice knih Pro Lighting, všechny svazky, různé obrazové publikace, reklamní časopisy. Larg, Alex, Wood, Jane. Tematická encyklopedie Pro Lighting.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouškaPravidelná docházka (minimálně 80%), účast na konzultacích, vypracování a včasné odevzdání zadaných písemných prací/tvůrčích prací, vypracování rešerší či jiných písemných prací. Předmět je ukončen zkouškou.

Garant

doc. MgA. Jan Jindra

Vyučující

doc. MgA. Jan Jindra