Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ekonomika služeb (TUACHP / T1EKS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu TUACHP / T1EKS - Ekonomika služeb, Fakulta technologická ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Založení podniku2.Převzetí podniku3.Hospodaření podniku4.Financování podniku5.Leasing6.Franchising7.Management v podnikání8.Marketing v podnikání9.Personální práce v podniku10.Obchodní vztahy v podnikání11.Ochrana zákazníka12.Práce a pracovní prostředí13.Informační systémy v podniku14.Likvidace podniku

Získané způsobilosti

Student se orientuje v základních pojmech a činnostech souvisejících s provozem živnosti v oblasti potravinářství, gastronomie či kosmetologie. Student je způsobilý pracovat na pozicích středního managementu těchto podniků nebo si živnost v daném oboru založit.

Literatura

ZEMÁNEK, P., KONEČNÝ, J. Malé a střední podnikání. Zlín: UTB ve Zlíně, FLKŘ, 2012. ISBN 978-80-7454-114-8.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouškaDocházka: na přednáškách nepovinná, povinná 80% docházka na seminářích.Zápočet: uděluje se na základě docházky a zpracování seminární práce včetně její prezentace. Zkouška: zkouškový test musí být složen na 75%, student musí prokázat znalosti probíraných tematických okruhů.

Garant

Ing. Helena Družbíková, Ph.D.

Vyučující

Ing. Helena Družbíková, Ph.D.