Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Výrobní logistika a plánování II (TUFMI / T9LOG)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu TUFMI / T9LOG - Výrobní logistika a plánování II, Fakulta technologická ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsah:1. Historie logistiky a její postavení v rámci obecného managementu2. Klasifikace logistiky, její cíle a nástroje jejich dosažitelnosti3. Výkonové ukazatele a logistické náklady4. Materiálový tok - klasifikace5. Logistika nákupu a řízení zásob, prognózování.6. Teorie úzkých míst a její uplatnění v řízení zásob7. Zásoby v logistických sítích -SCM Supply Chain management8. Úvod do logistiky výroby9. Rozvrhování výroby a problematika rozpracovanosti10. Přístupy k plánování a řízení výroby11. Logistika distribuce - identifikační systémy GS112. Fyzická distribuce - logistický řetězec, distribuční kanály, distribuční technologie - Gross Docking13. Skladování - skladovací systémy, skladovací činnosti14. Manipulace a obaly. Doprava. Logistika nebezpečných věcí

Získané způsobilosti

Student má základní znalost o metodách používaných v řešení logistických problémů. Předmět má také podnítit zájem o hlubší studium oboru a k úsilí o dosažení profesionálních dovedností.

Literatura

Sixta, Josef. Logistika : metody používané pro řešení logistických projektů. Vyd. 1. Brno : Computer Press, 2009. ISBN 978-80-251-2563-2.Sixta, Josef. Logistika : teorie a praxe. Vyd. 1. Brno : CP Books, 2005. ISBN 80-251-0573-3.BAZALA, J. a kol. Logistika v praxi. Praha: Verlag Dashofer, 2006. ISBN 80-86229-71-8.

Požadavky

Zkouška - prokázat znalost probírané problematiky. Vypracování semestrálních úloh

Garant

Ing. Jitka Baďurová, Ph.D.

Vyučující

Ing. Jitka Baďurová, Ph.D.