Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci (TUIP / T5SB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu TUIP / T5SB - Seminář k bakalářské práci, Fakulta technologická ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Příprava rešerše na zadané téma.- Možné zdroje a jejich používání.- Možnosti vyhledávání a on-line databáze v knihovně UTB.- Licencované databáze.- Způsob dohledání článků v konsorciu knihoven a vyhledávání dat obecně na internetu.- Způsob zpracování dat.- Skladba a obsah teoretické části.- Praktická část a její obsah.- Diskuze a závěr.- Způsoby citace literárních zdrojů.

Získané způsobilosti

Student získá praktické znalosti o způsobu vědecké práce. Je způsobilý samostatně vytvořit bakalářskou práci včetně všech jejích náležitostí.

Literatura

Normy ČSN ISO týkající se formální úpravy diplomových prací ČSN ISO 690, ČSN ISO 690-2. Individuální dle pokynů vedoucího bakalářské práce.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočet.Pro udělení zápočtu je nutné absolvovat 80% docházky, odevzdat seznam literatury použité v bakalářské práci a představit cíle a strukturu bakalářské práce formou orální presentace.

Garant

Ing. Jana Navrátilová, Ph.D.