Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k diplomové práci (TUIP / TBSDP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu TUIP / TBSDP - Seminář k diplomové práci, Fakulta technologická ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Příprava rešerše na zadané téma.- Možné zdroje a jejich používání.- Možnosti vyhledávání.- On-line databáze v knihovně UTB.- Licencované databáze.- Způsob dohledání článků v konsorciu knihoven.- Vyhledávání dat obecně na internetu.- Způsob zpracování dat.- Skladba a obsah teoretické části.- Praktická část a její obsah.- Diskuze.- Závěr.- Způsoby citace literárních zdrojů.- Tvorba bibliografické knihovny.

Získané způsobilosti

Student získá praktické znalosti o způsobu vědecké práce.

Literatura

Normy ČSN ISO týkající se formální úpravy diplomových prací ČSN ISO 690. Grafický design manuál UTB ve Zlíně. Normy ČSN ISO týkající se formální úpravy diplomových prací ČSN ISO 690.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočet.Pro udělení zápočtu je nutné absolvovat 80% docházky, odevzdat seznam literatury použité v diplomové práci a představit teoretickou část diplomové práce formou orální presentace.

Garant

Ing. Jana Navrátilová, Ph.D.