Předmět Řízení bezpečnosti potravin I (TUTP / T5RBP)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu TUTP / T5RBP - Řízení bezpečnosti potravin I, Fakulta technologická ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Obsah
1. Bezpečnost potravin legislativní podklady, terminologie2. Chemická nebezpečí v potravinách klasifikace, možnosti detekce3. Chemická nebezpečí v potravinách vektory kontaminace v potravinovém řetězci4. Fyzikální nebezpeční v potravinách popis, výskyt, možnost detekce5. Biologické nebezpečí v potravinách popis, výskyt, možnost detekce6. Alergeny v potravinách klasifikace, legislativní rámec7. Alergeny v potravinách možnosti detekce8. Křížová kontaminace v potravinách9. HACCP systém10. Systémy bezpečnosti potravin a managementu jakosti, ISO 9001, ISO 2200011. Dokumentace k systému managementu bezpečnosti potravin12. Inspekční standard BRC13. International Food Standard IFS14. Systém FSSC 22000, Systém rychlého varování, systém stahování nebezpečných výrobků z trhu
Garant
doc. Ing. František Buňka, Ph.D.MVDr. Michaela Černíková, Ph.D.
Vyučující
doc. Ing. František Buňka, Ph.D.MVDr. Michaela Černíková, Ph.D.