Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Řízení bezpečnosti potravin (TUTP / TBRBP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu TUTP / TBRBP - Řízení bezpečnosti potravin, Fakulta technologická ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Bezpečnost potravin legislativní podklady, terminologie2. Chemická nebezpečí v potravinách klasifikace, možnosti detekce3. Chemická nebezpečí v potravinách vektory kontaminace v potravinovém řetězci4. Fyzikální nebezpeční v potravinách popis, výskyt, možnost detekce5. Biologické nebezpečí v potravinách popis, výskyt, možnost detekce6. Alergeny v potravinách klasifikace, legislativní rámec7. Alergeny v potravinách možnosti detekce8. Křížová kontaminace v potravinách9. HACCP systém10. Systémy bezpečnosti potravin a managementu jakosti, ISO 9001, ISO 2200011. Dokumentace k systému managementu bezpečnosti potravin12. Inspekční standard BRC13. International Food Standard IFS14. Systém FSSC 22000, Systém rychlého varování, systém stahování nebezpečných výrobků z trhu

Garant

doc. Ing. František Buňka, Ph.D.MVDr. Michaela Černíková, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. František Buňka, Ph.D.MVDr. Michaela Černíková, Ph.D.