Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktikum v mlékárenské praxi (TUTP / TYMP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu TUTP / TYMP - Praktikum v mlékárenské praxi, Fakulta technologická ve Zlíně, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Dodržování zásad správné a hygienické praxe v mlékárenské výrobě- Příjem mléka, jeho hodnocení a mlékárenské ošetření- Plánování a ekonomické hodnocení výroby- Vedení evidence- Výroba mléčných výrobků - mléko- Výroba mléčných výrobků - kysané mléčné výrobky- Výroba mléčných výrobků - tvaroh a tvarohové speciality- Výroba mléčných výrobků - přírodní sýry- Výroba mléčných výrobků - tavené sýry- Sanitační řád- Provozní kontroly

Získané způsobilosti

Student má praktickou zkušenost a získá dovednosti při výrobě mléčných výrobků.

Literatura

BYLUND, G. Dairy Processing Handbook. Lund, 1995. dle doporučení.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouškaDocházka: povinná 100% účast.Testy: v závěru bude realizován test z obsahu celého předmětu. Hodnocení: 100-95% bodů A, 94-85% bodů B, 84-75% bodů C, 74-65% bodů D, 64-55% bodů E, méně než 55% bodů F.Klasifikovaný zápočet: splněná docházka a podmínka v testu.

Garant

Ing. Josef Mrázek

Vyučující

Ing. Josef Mrázek