Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyk anglický b/II pro FEI - pokročilá úroveň (Ab/II-FEI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Ab/II-FEI - Jazyk anglický b/II pro FEI - pokročilá úroveň, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Prezenční: Technology 2:Cílem je vytvoření základů odborného anglického jazyka v oblasti řečových dovedností, to je čtení, psaní, mluvenía poslechu s výstupní úrovní B1-B2 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.Kombinovaní: Angličtina pro samouky:Cílem je získání řečové dovednosti v anglickém jazyce na úrovni B1-B2 Společného evropského referenčního rámcepro jazyky.

Osnova

Technology 2: Lekce 5 - 8 1. Zdroje a obnovitelná energie2. Minulý čas průběhový vs. minulý čas prostý3. Vlnová energie, větrná a sluneční energie4. Letectví: síly, části letadla a jejich funkce5. Telefonování a porozumění technickým detailům po telefonu6. První a druhý kondicionál7. Hliněné domy8. Povinnost a nezbytnost (způsobová slovesa), návody, zdraví a bezpečnost9. Motory10. Složená přídavná jména a podstatná jména11. Stupňování přídavných jmen, psaní hlášení12. Prezentace: obsah prezentace13. Psaní účinných mailů14. Zápočtový test

Literatura

Prezenční:GLENDING, H., POHL, A. Technology 2. Oxford: Oxford University Press 2008. ISBN 9780194569538. Kombinované:KOLLMANOVÁ,L. Angličtina pro samouky s klíčem a CD. Leda 2011. ISBN 978-80-7335-260-8 .

Požadavky

Žádné

Garant

Mgr. Zuzana Trawinská

Vyučující

PaedDr. Marcela AdámkováMgr. Svatava BidlákováMgr. Monika DundrováPhDr. Ivona FormánkováMgr. Gabriela ChudašováMgr. Dana JochcováMgr. Radka Juříčková, Ph.D.PhDr. Eva KalendováMgr. Dagmar KlanicováMgr. Barbara KratochvílováMark LandryMgr. Vlasta MajzlíkováMgr. Pavla Mrůzková, Ph.D.Mgr. Marie PavlůIng. Radim PretschMgr. Martina RochlováMgr. Karolina Slamová, Ph.D.Mgr. Kateřina SmutnáMgr. Bc. Dagmar ŠťastnáMgr. Nadia TivodorováMgr. Zuzana TrawinskáMgr. Květuše UhlířováMgr. Ivana Vašková, MBAMgr. Andrea Wlochová, Ph.D.Mgr. Pavla Zubková