Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský seminář II (BakSe2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu BakSe2 - Bakalářský seminář II, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Získané znalosti:- student bude umět popsat problematiku z oblasti metalurgie železa, oceli, slévárenství a tváření materiálů souvisejícís tématem bakalářské práce (BP),- student bude umět obhajovat teoretické podklady, vytvořit závěry práce a bude připraven přednést a obhájit bakalářskoupráci (BP).Získané dovednosti:- student bude umět zpracovat literární rešerši a kvalifikovaně pracovat s odbornou literaturou zaměřenou na řešenouproblematiku bakalářské práce (BP),- student bude umět sestavit souhrn literárních poznatků tématu, vyhodnotit literární podklady a také bude umětsestavit závěry bakalářské práce (BP).

Osnova

1. Rekapitulace požadavků kladených na bakalářskou práci (BP), diskuze o zdrojové literatuře, pravidlech citací,formátu a rozsahu finalizace bakalářské práce (BP).2. Dopracování literární rešerše zaměřené na řešenou problematiku finalizace bakalářské práce (BP).3. Rozbor min. 2 zahraničních a 2 dalších literárních zdrojů z oblasti řešené problematiky ve formě textu jakopodklad pro bakalářskou práci (BP).4. Průběžné konzultace dle potřeby a požadavků vedoucího nebo konzultanta bakalářské práce (BP).5. Kontrola rešerše, literárních rozborů, průběhu psaní bakalářské práce (BP) a udělení zápočtu.

Literatura

[1] Zásady pro vypracování bakalářské práce dle pokynů Fakulty metalurgie a materiálového inženýrství, které jsoudostupné z: http://www.fmmi.vsb.cz/cs/okruhy/studium-a-vyuka/studijni-predpisy/

Požadavky

Žádné

Garant

prof. Ing. Karel Michalek, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Richard Fabík, Ph.D.doc. Ing. Karel Gryc, Ph.D.doc. Ing. Jiří Hampl, Ph.D.prof. Ing. Jiří Kliber, CSc.doc. Ing. Petr Lichý, Ph.D.prof. Ing. Karel Michalek, CSc.