Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský projekt (BcP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu BcP - Bakalářský projekt, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je zpracování samostatného projektu na základě individuálního zadání, úzce souvisejícího s tématembakalářské práce. Při zpracování práce je student veden vedoucím bakalářské práce k samostatnému, aktivnímu a systematickému přístupu, k využívání zahraniční literatury, k využívání norem, k aplikaci znalostí získaných během studia. Hodnotí se novost řešení, energetická úspornost, ekologičnost řešení apod. Je hodnocena i formální stránka práce, citace pramenů podle normy ISO 690 apod.Pokud je téma projektu zadáno z praxe, lze část projektu zpracovávat v organizaci zadavatele.

Osnova

Studenti zpracovávají samostatnou individuální práci na zadané téma, související s tématem bakalářské diplomové práce.Při zpracování práce je student veden vedoucím bakalářské práce k samostatnému, aktivnímu a systematickému přístupu,k využívání zahraniční literatury, k využívání norem, k aplikaci znalostí získaných během studia.Práce obsahuje rešerši na dané téma, návrh alternativ řešení a jejich posouzení, výběr jedné alternativy k dalšímuzpracování, rozpracování vybrané alternativy podle zadaného tématu a cíle práce.

Literatura

Studijní literatura bude zadána individuálně podle zaměření bakalářského projektu.

Požadavky

Žádné

Garant

doc. Ing. Sylva Drábková, Ph.D.

Vyučující

Ing. Tomáš Blejchař, Ph.D.Ing. Marian Bojko, Ph.D.Dr.Ing. Miroslav BovaIng. Adam Bureček, Ph.D.doc. Ing. Sylva Drábková, Ph.D.Ing. Lukáš Dvořák, Ph.D.Ing. Kamil Fojtášek, Ph.D.doc. Dr. Ing. Lumír HružíkIng. Jana Jablonská, Ph.D.prof. RNDr. Milada Kozubková, CSc.doc. Ing. Bohuslav Pavlok, CSc.Ing. Erik Stonawski, Ph.D.doc. Ing. Martin Vašina, Ph.D.