Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský projekt II (BKII)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu BKII - Bakalářský projekt II, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Prokázat schopnosti samostatné práce na projektu.Práce s literaturou, spolupráce s vedoucím práce, stylistické dovednosti, získávání odborných informací

Osnova

Cvičení:Cvičení probíhají formou konzultací s vyučujícím, který vede konkrétní projekt. Stanovení harmonogramu řešeníprojektu - závěrečné fáze řešení bakalářské práce. Pravidelné konzultace s vyučujícím. Průběžná prezentace dílčíchvýsledků. Doporučení pro vypracování bakalářské práce - osnova a uspořádání textové části, rozsah, typografickáúprava, prostředky pro sazbu, jazyková kvalita. Informace o elektronické podobě zpracování bakalářské práce. Informaceo průběhu a formě obhajoby bakalářské práce. Příprava na obhajobu bakalářské práce formou prezentací o aktuálnímstavu řešení bakalářské práce. Informace o průběhu státních závěrečných zkoušek. Projekty:Řešení dílčích úkolů (projektů) souvisejících s tématem bakalářské práce a stanovených vyučujícím, které vedouke zdárnému dokončení zadané bakalářské práce.

Literatura

Povinná literatura dle pokynů vedoucího bakalářské práce.

Požadavky

Žádné

Garant

doc. RNDr. Jiří Bouchala, Ph.D.

Vyučující

doc. RNDr. Jiří Bouchala, Ph.D.