Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský seminář I (BS I)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu BS I - Bakalářský seminář I, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

- student bude umět popsat základní principy související s tématem bakalářské práce- student se bude umět orientovat a kvalifikovaně pracovat s odbornou literaturou- student bude umět využít svých znalostí k zpracování rešerší na téma bakalářské práce- student bude umět aplikovat souhrn teoretických poznatků při zpracování bakalářské práce.

Osnova

1. Seznámení s požadavky kladenými na bakalářskou práci, diskuze o zdrojové literatuře, pravidlech citací, formátua rozsahu bakalářské práce.2. Zpracování literární rešerše zaměřené na řešenou problematiku bakalářské práce.3. Rozbor min. 2 zahraničních a 2 dalších literárních zdrojů z oblasti řešené problematiky ve formě textu jakopodklad pro bakalářskou práci.4. Průběžné konzultace dle potřeby s vedoucím nebo konzultantem bakalářské práce.5. Kontrola rešerše, literárních rozborů a průběhu psaní bakalářské práce a udělení zápočtu.6. Sledování dalších informačních zdrojů z oblasti tepelné techniky a průmyslové keramiky.

Literatura

1. Konkrétní literární zdroje uvedené v zadání bakalářské práce.2. Požadavky pro vypracování závěrečných prací dle pokynů katedry 635, které jsou dostupné z: http://katedry.fmmi.vsb.cz/635/.

Požadavky

Žádné

Garant

doc. Ing. Jozef Vlček, Ph.D.