Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský seminář II (BS II n)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu BS II n - Bakalářský seminář II, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Studenti se naučí řešit odborné problémy za použití vhodných experimentálních zařízení. Pod vedením vedoucích svýchbakalářských prací se naučí interpretaci získaných experimentálních výsledků. Studenti si prohloubí znalosti adovednosti získané při teoretické výuce. Studenti se naučí analýze a syntéze experimentálních poznatků. Výsledkempředmětu bude zpracování experimentální části bakalářské práce.

Osnova

1. Seznámení studentů se základními pravidly bezpečnosti práce v laboratořích.2. Volba vhodné kombinace dostupných experimentálních technik pro řešení tématu bakalářské práce.3. Experimentální aktivity studentů v laboratořích pod vedením technických pracovníků. 4. Samostatná příprava experimentální části bakalářské práce studenty.5. Úprava obsahu experimentální části práce na základě konzultací s vedoucím bakalářské práce.6. Vypracování finální verze bakalářské práce a její odevzdání.

Literatura

1. CSN ISO 690: 2011 Informace a dokumentace - Pravidla pro bibliografické odkazy a citace informačních zdrojů,39stran.Další povinná literatura je zadávána vedoucími bakalářských prací v závislosti na tématu bakalářské práce.

Požadavky

Žádné

Garant

prof. Ing. Vlastimil Vodárek, CSc.