Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář I (DipSe1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DipSe1 - Diplomový seminář I, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Získané znalosti:- student bude umět popsat problematiku z oblasti metalurgie železa, oceli, slévárenství a tváření materiálů souvisejícís tématem diplomové práce (DP),- student bude umět obhajovat teoretické podklady, vyhodnotit výsledky měření, vytvořit závěry práce a bude připravenpřednést a obhájit teoretickou část diplomové práce (DP).Získané dovednosti:- student bude umět zpracovat literární rešerši a kvalifikovaně pracovat s odbornou literaturou zaměřenou na řešenouproblematiku a bude umět sestavit souhrn literárních poznatků diplomové práce (DP),- student bude umět navrhnout a aplikovat metodiku řešení praktické části diplomové práce (DP).

Osnova

1. Seznámení s požadavky kladenými na diplomovou práci (DP), diskuze o zdrojové literatuře, pravidlech citací,formátu a rozsahu diplomové práce (DP).2. Zpracování literární rešerše zaměřené na řešenou problematiku diplomové práce (DP).3. Rozbor min. 3 zahraničních a 3 dalších literárních zdrojů z oblasti řešené problematiky ve formě textu jakopodklad pro teoretickou část diplomové práce (DP).4. Návrh experimentální části diplomové práce (DP) se zaměřením na metodiku, řešení a vyhodnocení.5. Průběžné konzultace s vedoucím nebo konzultantem diplomové práce (DP) dle potřeby.6. Kontrola rešerše, literárních rozborů, řešení experimentální části, průběhu psaní diplomové práce (DP) a udělenízápočtu.

Literatura

[1] Zásady pro vypracování diplomové práce dle pokynů Fakulty metalurgie a materiálového inženýrství, které jsoudostupné z: http://www.fmmi.vsb.cz/cs/okruhy/studium-a-vyuka/studijni-predpisy/

Požadavky

Žádné

Garant

prof. Ing. Karel Michalek, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Richard Fabík, Ph.D.doc. Ing. Karel Gryc, Ph.D.doc. Ing. Jiří Hampl, Ph.D.prof. Ing. Jiří Kliber, CSc.doc. Ing. Petr Lichý, Ph.D.prof. Ing. Karel Michalek, CSc.Ing. Pavlína Pustějovská, Ph.D.Ing. Ladislav Socha, Ph.D.doc. Ing. Markéta Tkadlečková, Ph.D.