Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář II (DipSe2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DipSe2 - Diplomový seminář II, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Získané znalosti:- student bude umět popsat problematiku z oblasti metalurgie železa, oceli, slévárenství a tváření materiálů souvisejícís tématem diplomové práce (DP),- student bude umět obhajovat teoretické podklady, vyhodnotit výsledky měření, vytvořit závěry práce a bude připravenpřednést a obhájit diplomovou práci (DP).Získané dovednosti:- student bude umět zpracovat literární rešerši a kvalifikovaně pracovat s odbornou literaturou zaměřenou na řešenouproblematiku diplomové práce (DP),- student bude umět navrhnout a aplikovat metodiku řešení praktické části diplomové práce (DP) a také bude umětzpracovat, vyhodnotit a sestavit závěry diplomové práce (DP).

Osnova

1. Rekapitulace požadavků kladených na diplomovou práci (DP), diskuze o zdrojové literatuře, pravidlech citací,formátu a rozsahu diplomové práce (DP).2. Dopracování literární rešerše zaměřené na řešenou problematiku diplomové práce (DP).3. Rozbor min. 2 zahraničních a 2 dalších literárních zdrojů z oblasti řešené problematiky ve formě textu jakopodklad pro teoretickou část diplomové práce (DP).4. Vypracování experimentální části diplomové práce (DP) se zaměřením na metodiku, realizaci experimentů, analýzua vyhodnocení získaných dat.5. Průběžné konzultace dle potřeby a požadavků vedoucího nebo konzultanta diplomové práce (DP).6. Kontrola rešerše, literárních rozborů, řešení experimentální části, průběhu psaní diplomové práce (DP) a udělenízápočtu.

Literatura

[1] Zásady pro vypracování diplomové práce dle pokynů Fakulty metalurgie a materiálového inženýrství, které jsoudostupné z: http://www.fmmi.vsb.cz/cs/okruhy/studium-a-vyuka/studijni-predpisy/

Požadavky

Žádné

Garant

prof. Ing. Karel Michalek, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Richard Fabík, Ph.D.doc. Ing. Karel Gryc, Ph.D.doc. Ing. Jiří Hampl, Ph.D.prof. Ing. Jiří Kliber, CSc.doc. Ing. Petr Lichý, Ph.D.prof. Ing. Karel Michalek, CSc.