Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář (DiS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DiS - Diplomový seminář, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

student - naučí se samostatně experimentálně pracovat - vypracuje a vyhodnotí literární rešerši v rámci zadaného tématu- ve spolupráci s vedoucím, případně s konzultantem vyhodnotí dosažené výsledky a provede analýzu a syntézu v souladus provedenou rešerší

Osnova

Samostatné dopracování písemné zprávy na zadané téma.- literární rešerše- experimentální část - popis experimentů- shrnutí výsledků experimentu- diskuse výsledků a hodnocení v souvislosti s provedenou literární rešerší - možné praktické aplikace poznatků, závěr práce- připrava obhajoby a prezentace závěrečné práce před státnicovou komisí.

Literatura

Odborná literatura (česká a zahraniční) podle zadání závěrečné práce.ČSN ISO 690 Bibliografické citace:obsah, forma, struktura. Praha:ČNI, 1996. 31 s.ČSN ISO 690-2 Bibliografické citace: část 2: elektronické dokumenty nebo jejich části. Praha: ČNI, 2000. 24 s.Požadavky pro vypracování závěrečných prací dle pokynů katedry 635, které jsou dostupné z: http://katedry.fmmi.vsb.cz/635/Zásady pro vypracování diplomové práce dle pokynů Fakulty metalurgie a materiálového inženýrství, které jsou dostupnéz: http://www.fmmi.vsb.cz/cs/okruhy/studium-a-vyuka/studijni-predpisy/

Požadavky

Žádné

Garant

prof. Ing. Miroslav Kursa, CSc.

Vyučující

Ing. Silvie Brožová, Ph.D.prof. Ing. Jaromír Drápala, CSc.prof. Ing. Miroslav Kursa, CSc.doc. Dr. Ing. Monika LosertováIng. Jitka Malcharcziková, Ph.D.doc. Ing. Kateřina Skotnicová, Ph.D.doc. Ing. Ivo Szurman, Ph.D.