Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Důlní mapování a legislativa (DMaL )

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DMaL - Důlní mapování a legislativa, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je výuka a aplikace báňských a souvisejících předpisů pro tvorbu map a řešení střetů zájmů při hornickéčinnosti a činnosti prováděné hornickým způsobem.

Osnova

- stanovení, změny a zrušení průzkumného území- stanovení, změna a zrušení chráněného ložiskového území- stanovení, změna a zrušení dobývacího prostoru- tvorba, vedení a uchovávání geologické dokumentace- vypracování vedení a uchovávání důlně měřické dokumentace- řešení střetů zájmů při HČ a ČPHZ- mapové podklady pro základní a provozní dokumentaci lomu

Literatura

Zákon č. 61/1988 Sb.ve znění pozdějších předpisů, Zákon č.44/1988 Sb.ve znění pozdějších předpisů,Zákon 62/1988Sb.ve znění pozdějších předpisů, Vyhláška MŽP č.369/2004 Sb,,Vyhl 435/1992 Sb. ve znění pozdějších předpisů, ČBÚ 415/ Vyhl 1991Sb. ve znění pozdějších předpisů,Vyhl.MŽP 364/1992 ve znění pozdějších předpisů,Vyhl. ČBÚ 172/1992 ve znění pozdějších předpisů.

Požadavky

Žádné

Garant

doc. Ing. Pavel Černota, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Pavel Černota, Ph.D.doc. Ing. Milan Mikoláš, Ph.D.