Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový projekt III (DP III)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu DP III - Diplomový projekt III, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Samostatná práce podle zadaného tématu (projektu) pod vedením vyučujícího. Zpravidla se jedná o závěrečnou fázirealizace diplomové práce, jejímž cílem je řešení již rozpracované diplomové práce a její dokončení v souladu sezadáním a podle pokynů vyučujícího.

Osnova

Cvičení: Pravidelné konzultace s vyučujícím. Průběžná prezentace dílčích výsledků. Doporučení pro vypracování diplomové práce - osnova a uspořádání textové části, rozsah, typografická úprava, prostředkypro sazbu, jazyková kvalita. Informace o elektronické podobě zpracování diplomové práce. Informace o průběhu a formě obhajoby diplomové práce. Příprava na obhajobu diplomové práce formou prezentací o aktuálním stavu řešení diplomové práce. Informace o průběhu státních závěrečných Projekty:Řešení dílčích úkolů (projektů) souvisejících s tématem diplomové práce a stanovených vyučujícím, které vedou kezdárnému dokončení zadané diplomové práce.

Literatura

Individuálně doporučená literatura podle pokynů vedoucího práce.

Požadavky

Žádné

Garant

doc. RNDr. Jiří Bouchala, Ph.D.

Vyučující

doc. RNDr. Jiří Bouchala, Ph.D.prof. RNDr. Zdeněk Dostál, DSc.