Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obchodní angličtina I (A-BE/I)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu A-BE/I - Obchodní angličtina I, Ekonomická fakulta, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Pro The Business Intermediate: Cílem je získání řečové dovednosti v obchodním anglickém jazyce na úrovni B1-B2 Společného evropského referenčníhorámce pro jazyky.Student se naučí jak napsat zprávu o pracovní stáži, dokáže rozlišit formální a neformální korespondenci, osvojísi slovní zásobu k vyhodnocení a řešení problému, Naučí se vyjádřit své názory jasně a srozumitelně. Zvládne strukturovatprezentaci.

Osnova

The Business Intermediate: Lekce 1 - 31 Firemní kultura2 Organizace práce a zodpovědnost3 Minulé časy4 Individuální jednání5 Zpráva o umístění6 Podpora zákazníkům7 Služba zákazníkům a telefonování8 Otázky a následné pokyny9 Řešení problémů po telefonu10 Formální a neformální korespondence11 Výrobky a balení12 Přesný popis a znaky13 Prezentace – struktura14 Zápočtový test

Literatura

MEEHAN, A., WATKINS, F., EMMERSON, P. The Business Intermediate Student´s Book. Oxford: Macmillan Education 2007.ISBN 978-1-4050-8186-3 .

Požadavky

Žádné

Garant

Mgr. Zuzana Trawinská

Vyučující

Mgr. Radka Juříčková, Ph.D.Mgr. Zuzana TrawinskáMgr. Ivana Vašková, MBA