Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obchodní angličtina II (A-BE/II)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu A-BE/II - Obchodní angličtina II, Ekonomická fakulta, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

The Business Intermediate B1-B2: Cílem je získání řečové dovednosti v obchodním anglickém jazyce na úrovni B1- B2 Společného evropského referenčního rámce pro jazyky.Student se naučí, jak se připravit na pracovní pohovor vedený v anglickém jazyce, jak sestavit správně CV, jaksi počínat při vyjednávání, naučí se charakterizovat základy etického a sociálního chování v obchodním prostředí,osvojí si pravidla diskuze, naučí se získávat a vyjadřovat názory.

Osnova

The Business Intermediate: Lekce 4 - 6 Osnova:1 Volba povolání2 Osobní dovednosti a kvality3 Přítomný čas: prostý, průběhový4 Pracovní pohovory5 Jak napsat životopis6 "E-tailing"7 Vyjednávání a "e-tailing"8 Podmínkové věty a návrhy9 Vyjednávání – smlouvání10 Jak napsat návrh11 Firemní a společenská odpovědnost12 Etika společenské vystupování13 Zápis z jednání14 Zápočtový test

Literatura

MEEHAN, A., WATKINS, F., EMMERSON, P. The Business Intermediate Student`s Book. Oxford: Macmillan Education 2007.ISBN 978-1-4050-8186-3 .

Požadavky

Žádné

Garant

Mgr. Zuzana Trawinská

Vyučující

Mgr. Zuzana Trawinská