Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Výběrový sport I (VSI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu VSI - Výběrový sport I, Ekonomická fakulta, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

1. Podílet se na zvyšování fyzické zdatnosti studentů.2. Rozvíjet specifické pohybové dovednosti a schopnosti z nabídky různých druhů sportů.3. Seznámení studentů s metodikou, technikou a taktikou vybraného sportu.

Osnova

Posluchači mají možnost výběru ze sportovních odvětví nabízených Katedrou tělesné výchovy a sportu, např.: badminton, basketbal, bojová umění, florbal, futsal, házená, horolezectví, jóga, jogging, kondiční cvičení s hudbou, kondiční kulturistika, lední hokej, plavání, stolní tenis, tenis, volejbal, relaxace, výrazový tanec.Výuka v jednotlivých sportech probíhá ve smyslu zvyšování fyzické kondice, seznámení s metodikou sportu, taktikou, pravidly a zdokonalováním v praktické činnosti-rozvoj speciálních pohybových schopností a dovedností pro tu kterou sportovní disciplínu.Výběr 1 sportu v zimním a 1 sportu v letním semestru provede vedoucí KTVS podle stávající situace personální a materiální a podle zájmu ze strany posluchačů.

Literatura

Šafaříková Lucie a Zdeněk Skružný. Florbal. Praha:Grada Publishing,2005. ISBN 978-80-274-0383-1Kysel Jiří. Florbal. Praha:Grada Publishing,2010. ISBN 978-80-247-3615-0

Požadavky

Žádné

Garant

Mgr. Roman Minárik

Vyučující

Mgr. Roman MinárikMgr. Jiří Žídek