Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Team Building (TEAM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu TEAM - Team Building, Fakulta stavební, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Prostřednictvím zážitkové pedagogiky rozvíjet fyzické schopnosti a motorické dovednosti. Seznámit studenty s bezpečnostnímipředpisy pohybu a pobytu v přírodě a se zákonitostmi přežití v letní přírodě. Připravit studenty na akutní poskytnutíprvní pomoci.

Osnova

1.Prostřednictvím zážitkové pedagogiky rozvíjet fyzické schopnosti a motorické dovednosti. 2.Seznámit studenty s bezpečnostními předpisy pohybu a pobytu v přírodě a se zákonitostmi přežití v letní přírodě.3.Připravit studenty na akutní poskytnutí první pomoci.

Literatura

HORA, P. aj. Prázdniny se šlehačkou. Praha: Mladá fronta 1984.HANUŠ, R., HRKAL, J. Zlatý fond her. Praha: Portál, 1998.NEUMANN, J. Dobrodružné hry a cvičení v přírodě. Praha: Portál, 1998.NEUMANN, J. aj. Překážkové dráhy, lezecké stěny a výchova požitkem. Praha:Portál, 1999. PROCHÁZKA, V. aj. Horolezectví. Praha: Olympia, 1990.

Požadavky

Žádné

Garant

doc. RNDr. Irena Durdová, Ph.D.

Vyučující

doc. RNDr. Irena Durdová, Ph.D.Mgr. Jiří Žídek