Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Exkurze na ČHMU Ostrava, Mošnov (Ex3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Ex3 - Exkurze na ČHMU Ostrava, Mošnov, Fakulta bezpečnostního inženýrství, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je seznámit posluchače s funkcí ústředního státního ústavu České republiky pro obory čistota ovzduší,hydrologie, jakost vody, klimatologie a meteorologie, jako objektivní odborné služby poskytované přednostně prostátní správu. Úkolem je pochopení problematiky a způsobu sledování příčin vedoucích ke znečišťování a poškozováníúzemí, vodních ekosystémů a součinnosti s orgány státní správy a složek IZS.

Osnova

Seznámení posluchače s funkcí ústředního státního ústavu České republiky pro obory: • čistota ovzduší, • hydrologie, • jakost vody, • klimatologie a meteorologie,jako objektivní odborné služby poskytované přednostně pro státní správu formou exkurze. Seznámení s problematikou a způsobem sledování příčin vedoucích ke znečišťování a poškozování území, vodních ekosystémůa součinnosti s orgány státní správy a složek IZS.

Literatura

Zákon č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů.Zákon č. 254/2001 Sb., o vodách a o změně některých zákonů (vodní zákon), ve znění pozdějších předpisů.KROČOVÁ, Š.: Strategie územního plánování v technické infrastruktuře, SPBI Spektrum, Ostrava 2013, ISBN: 978-80-7385-128-6.

Požadavky

Žádné

Garant

doc. Ing. Šárka Kročová, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Šárka Kročová, Ph.D.