Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Předdiplomní praxe-seminář (PPS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PPS - Předdiplomní praxe-seminář, Fakulta metalurgie a materiálového inženýrství, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Student v rámci diplomového praktika se naučí - samostatně pracovat podle zadaného tématu (projektu) pod vedením vyučujícího - vypracovat a vyhodnotit literární rešerši v rámci zadaného tématu- provádět experimentální práce v dané problematice- předkládat, konzultovat a vyhodnocovat získané výsledky ve spolupráci s vedoucím, případně s konzultantem, provéstanalýzu a syntézu v souladu s provedenou rešerší- vyhledávat a zpracovat potřebné informace a podklady pro vyhodnocení řešené problematiky (závěrečná fáze)

Osnova

- Samostatné zpracování závěrečné práce na zadané téma- Konzultace a praktické aktivity v zadané problematice - Vyhodnocení výsledků a syntéza s literárním rozborem- Připrava obhajoby diplomové práce

Literatura

1. dle zadaného tématu diplomové práce2. Požadavky pro vypracování závěrečných prací dle pokynů katedry 637, které jsou dostupné z: http://katedry.fmmi.vsb.cz/637/3. Zásady pro vypracování diplomové práce dle pokynů Fakulty metalurgie a materiálového inženýrství, které jsoudostupné z: http://www.fmmi.vsb.cz/cs/okruhy/studium-a-vyuka/studijni-predpisy/

Požadavky

Žádné

Garant

prof. Ing. Miroslav Kursa, CSc.

Vyučující

Ing. Silvie Brožová, Ph.D.Ing. Rostislav Burkovič, CSc.prof. Ing. Jaromír Drápala, CSc.prof. Ing. Miroslav Kursa, CSc.doc. Dr. Ing. Monika LosertováIng. Jitka Malcharcziková, Ph.D.doc. Ing. Kateřina Skotnicová, Ph.D.doc. Ing. Ivo Szurman, Ph.D.