Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Konstrukční cvičení I (KC1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KC1 - Konstrukční cvičení I, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je vytvoření všech předpokladů pro vybavení studenta všemi výchozími informacemi a databankamipro konstruování strojních součástí a menších celků s přihlédnutím na výjimečnost našeho oboru, kde jsou dopravoványjednotlivé osoby, skupiny osob, tělesa všech tvarů a vlastností a k tomu ještě sypké hmoty v různých podobách odzemin po ingredience v potravinářském a farmaceutickém průmyslu. Déle je to specifika dopravních prostředků, zdvihadel,výtahů a dopravníků v celém společenském dopadu.

Osnova

1. Individuální zadání úkolů, rešerší, konstrukcí, projektu.2. Skupina otázek - konstruování detailů3. Skupina otázek – požadavky na časové a pevnostní navrhování detailů.4. Skupina otázek – volba materiálů5. Skupina otázek - tvarová a materiálová optimalizace se zaměřením na nové materiály a jejich vlastnosti6. Skupina otázek – kapacitní a dopravní bezpečnost, životnost součástí

Literatura

Martínek, P.: Transportní zařízení. VŠB – TU Ostrava, 1993.ČSN, ISO normy.Firemní literatura

Požadavky

Žádné

Garant

prof. Ing. Jiří Zegzulka, CSc.

Vyučující

Ing. Petr Bortlík, Ph.D.doc. Ing. Leopold Hrabovský, Ph.D.Ing. Jaroslav KryštofIng. Jan Nečas, Ph.D.