Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský projekt (KC2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KC2 - Bakalářský projekt, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Posluchači se zdokonalí ve schopnosti aktivně aplikovat poznatky, které nabyli po dobu předcházejícího studia přiřešení konkrétního konstrukčního problému.Zdokonalí se v metodickém přístupu a schopnosti analyzovat a následně řešit daný konstrukční problém.

Osnova

1. Zadání cvičení, seznámení se s řešeným tématem případně s předanými podklady, studium podkladů (knihy, patenty,časopisy, ČSN) - průběžně.2. zpracování BP. - 1. kontrola3. zpracování BP.4. zpracování BP.5. zpracování BP. - 2. kontrola6. zpracování BP.7. zpracování BP.8. zpracování BP. - 3. kontrola 9. dokončení zpracování a odevzdání BP. Obhájení práce před udělením KlZap. Samotný bod zpracování BP zahrnuje:1. Důkladné obeznámení se s tématem, kterého se zadání týká: a) seznámení se s literárními podklady a dostupnými informacemi, zpracování rešerše b) pokud je to možné, seznámení se s tématem řešení přímo v praxi (v provozu) 2. Shromáždění a utřídění všech dostupných podkladů a učinění závěrů pro řešení zadaného úkolu3. Provedení technologických a technických výpočtů a návrhu řešení, zpracování jednotlivých variant řešení a jejichvyhodnocení4. Samotné konstrukční zpracování úkolu - zpracování výkresové dokumentace5. Zpracování technické zprávy : a) textová část s technickým popisem samotného zařízení a jeho funkce b) výpočtová část

Literatura

1. Studijní literatura bude doporučena v závislosti na tématu zadání KC.2. SW vybavení pro navrhování strojních dílů, výpočtové programy na počítačových učebnách

Požadavky

Žádné

Garant

doc. Dr. Ing. Ladislav Kovář

Vyučující

Ing. Jan Blata, Ph.D.doc. Ing. Jiří Fries, Ph.D.prof. Ing. Horst Gondek, DrSc.doc. Ing. František Helebrant, CSc.Ing. Ladislav Hrabec, Ph.D.prof. Ing. Josef Jurman, CSc.Ing. Michal Kolesár, Ph.D.doc. Dr. Ing. Ladislav KovářIng. Tomáš Kubín, Ph.D.Dr.Ing. Jaroslav MeleckýMgA. Petr NeničkaIng. Zdeněk Noga, CSc.Dr.Ing. Anna PlchováIng. Oldřich Učeň, Ph.D.