Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Logické systémy (LS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu LS - Logické systémy, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Naučit se návrhu logických systémů a metodám pro jejich ověření jejich funkce.

Osnova

Abstraktní popis kombinačních a sekvenčních logických systémů.Logické systémy s programovatelnou a neprogramovatelnou logikou.Syntéza kombinačních obvodů, syntéza sekvenčních logických obvodů.Počítačová podpora syntézy logických systémů.Metodologie návrhu prozákaznického integrovaného logického obvodu.Simulace a modelování složitých logických sítí. <BOD>Diagnostika logických systémů.Logické systémy na podporu řízení komunikačních protokolů.Logické systémy na zabezpečení korektní komunikace. <BOD>Logické systémy na interní a externí zabezpečeníkorektního chování logického systému.Struktura a programová nadbytečnost v logickém systému. <BOD>Komunikační logické obvody VLSI a komunikačníprocesory. <BOD>Rekonfigurovatelné logické systémy na bázi hradlových polí a jejich aplikace v telekomunikacích.Elektromagnetická kompatibilita logických systémů.

Literatura

Frištacký,N.: Logické systémy, Alfa Bratislava 1986 Harr,R.E., Stanculescu A.G.: Application og VHDL to circuit design, Kluwer 1991, ISBN 0-7923-9153-5 Armstrong,J.R.: Chip-level modeling with VHDL, Prentice Hall 1989, ISBN 0-13-133190-6 Bleeker,H.,Eijnden,P.: Boundery Scan Test, A Partical Approach, Kluwer 1993

Požadavky

Žádné

Garant

prof. Ing. Zdeněk Diviš, CSc.

Vyučující

prof. Ing. Zdeněk Diviš, CSc.