Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Letní výcvikový kurz FMMI 1.roč. (LVKM1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu LVKM1 - Letní výcvikový kurz FMMI 1.roč., Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět je zaměřen na zvyšování fyzické zdatnosti studentů prostřednictvím pestré nabídky pohybových aktivit vletní přírodě, např. turistika, cykloturistika, aerobik, sportovní hry, vodní turistika, kanoistika, outdoorovéaktivity a hry. Rozvíjí u studentů pohybové schopnosti a dovednosti, pomocí společných pohybových aktivit a herprohlubuje pocit sounáležitosti a ukazuje možnosti týmové spolupráce. Seznámí posluchače s bezpečnostními předpisya ochraně zdraví při pobytu v letní přírodě. Podává informaci o zdravé výživě, zásadách zdravého životního stylu,tělocvičné rekreaci a sociálním významu sportu.

Osnova

1. Kontaktní hry (Icebreakers)2. Hry na rozvoj týmové spolupráce3. Lanové techniky4. Teorie a praxe základů horolezectví5. Teorie a praxe základů cykloturistiky6. Teorie a praxe základů kanoistiky7. Teorie a praxe základů orientačního běhu8. Výtvarný tvůrčí projev

Literatura

1.DURDOVÁ,Irena .Sociální, ekonomické a etické aspekty současného sportovního prostředí. 1.vyd.Ostrava: Ekonomickáfakulta VŠB- TU Ostrava, 2011. 132s. ISBN 978-80-248-2439-0 . 2.Pravidla jednotlivých sportů.

Požadavky

Žádné

Garant

doc. RNDr. Irena Durdová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Roman MinárikMgr. Pavel TušilMgr. Jiří Žídek