Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Měkké dovednosti, stáž v praxi nebo zahraničí (MD&S)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu MD&S - Měkké dovednosti, stáž v praxi nebo zahraničí, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Hlavní témata po jednotlivých týdnech výuky:1) Seznámení se s tématem projektu2) Rešerše tématu (stáže u firmy)3) Řešení a konzultace postupu4) Prezentace a obhájení dosažené práce v rámci projektu5) Typy organizačních struktur, co je plánování, 6) Personální management, stimuly práce. 7) Manažerské funkce8) Etapy vývoje managementu, vztah cíle a zájmu podniku a manažera.9) Návrh energetického programu10) Formulace cílů podnikové energetiky.11) Sestavení seznamu opatření, hodnocení a výběr opatření.12) Nabídkové řízení, rozpočet, stanovení poptávky. 13) Energetický management, jeho plánování a organizace.

Osnova

1) Seznámení se s tématem projektu2) Rešerše tématu (stáže u firmy)3) Řešení a konzultace postupu4) Prezentace a obhájení dosažené práce v rámci projektu5) Typy organizačních struktur, co je plánování, 6) Personální management, stimuly práce. 7) Manažerské funkce8) Etapy vývoje managementu, vztah cíle a zájmu podniku a manažera.9) Návrh energetického programu10) Formulace cílů podnikové energetiky.11) Sestavení seznamu opatření, hodnocení a výběr opatření.12) Nabídkové řízení, rozpočet, stanovení poptávky. 13) Energetický management, jeho plánování a organizace.

Literatura

Legislativa – zákony, vyhlášky, nařízeníwww.mzp.cz www.mpo.cz www.kr-moravskoslezsky.cz www.energetik.cz www.tzb-info.cz Ročenky Hospodářských novin

Požadavky

Žádné

Garant

prof. Ing. Dagmar Juchelková, Ph.D.

Vyučující

prof. Ing. Dagmar Juchelková, Ph.D.