Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Objektově-orientovaná analýza a návrh (OOAN)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OOAN - Objektově-orientovaná analýza a návrh, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět poskytne studentům přehled problematiky objektově-orientované analýzy a návrhu. Podrobně budou pojednány jednotlivé diagramy, používané v průběhu OOAN a dále jednotlivé kroky OOA aOON. Na závěr bude podán přehled používaných metodik.Po absolvování tohoto předmětu budou studenti seznámení s procesem analýzy a návrhu softwarových systémů a budouschopni číst a vytvářet UML diagramy, které s tímto procesem souvisejí.

Osnova

Předmět poskytne studentům přehled problematiky objektově-orientované analýzy a návrhu. Podrobně budou pojednány jednotlivé modely, používané v průběhu OOAN a dále jednotlivé kroky OOA a OON. Na závěr bude podán přehled používaných metodik.

Literatura

Arlow, J., Neustadt, I.: UML 2 a unifikovaný proces vývoje aplikací. Objektově orientovaná analýza a návrh prakticky. Computer Press, 2007. 576 str.

Požadavky

Žádné

Garant

RNDr. Daniela Szturcová, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Petr Rapant, CSc.RNDr. Daniela Szturcová, Ph.D.