Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Programování I (P1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu P1 - Programování I, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

* Studenti by měli být schopni aplikovat prvky platformy .NET při vývoji jednoduchých aplikací.* Studenti by měli být schopni vybrat vhodné komponenty v daném kontexu specifikované situace.* Studenti by měli být schopni odhadnout složitost vývoje aplikace v daném kontexu specifikované situace.

Osnova

1) Základy objektově-orientovaného programování.2) Třídy, objekty, vlastnosti. 3) Metody a události. Komponenty.4) Softwarové inženýrství.5) Vytváření a ladění aplikací.6) Využití stávajících tříd platformy .NET.7) Práce s textovými soubory.8) Práce s grafikou. 9) Práce s databázemi (ADO.NET).

Literatura

Vystavěl R. Moderní programování učebnice pro začátečníky. ISBN 978-80-903951-6-9 . Běhálek M. P C # - Programovací jazyk C#. http://www.cs.vsb.cz/behalek/vyuka/pcsharp

Požadavky

Žádné

Garant

Ing. Jan Růžička, Ph.D.

Vyučující

Ing. Kateřina Růžičková, Ph.D.Bc. Vladislav Svozilík