Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt (PRJ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PRJ - Projekt, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Projekt slouží k teoretickému seznámení s problematikou zásad organizace výstavby (ZOV), která je součástí řešenív diplomové práci. Cílem předmětu je prokázat teoretické a praktické vědomosti a dovednosti, které student získalv průběhu studia v oblasti ekonomiky stavebnictví a schopnost aplikace těchto vědomostí a dovedností při zpracovánía řešení konkrétních úkolů studijního oboru Městské stavitelství a inženýrství. V této práci se snaží budoucí inženýrpodat co nejlepší obraz o svých schopnostech, o úrovni svých znalostí a osvojení technického způsobu myšlení avyjadřování, znalosti technické literatury, technických norem a jejich použití.

Osnova

V projektu má student prokázat, že je schopen samostatně zpracovat zadané téma z oblasti organizace výstavby,ovládá technický způsob vyjadřování a umí pracovat s odbornou literaturou a technickými normami. Každá výslednápráce v předmětu Projekt musí obsahovat tří základní okruhy řešení: - návrh zařízení staveniště; - časový harmonogramk provozně-dispozičnímu a stavebně-technickému návrhu budovy, její připojení na dopravní a inženýrskou infrastrukturu,apod,; - ekonomickou část (ocenění, rozpočet, SWOT analýzu apod.).

Literatura

Maier, K.: Územní plánování, ČVUT, Praha, 1997 Neufert, E.: Navrhování staveb, Consulinvest, Praha, 1995 Medek, F.: Technická infrastruktura měst a sídel, ČVUT, Praha, 2002

Požadavky

Žádné

Garant

Ing. Martin Ferko, Ph.D.

Vyučující

Ing. Martin Ferko, Ph.D.