Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt I. (Pro I)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu Pro I - Projekt I., Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět slouží pro získání podkladů pro zpracovávání bakalářské práce- získaní mapových podkladů, shrnutí teoretickýchzásad, provedení nezbytných průzkumů, fotodokumentace, informace ohledně dopravního řešení a vedení inženýrskýchsítí.Projekt I slouží k teoretickému seznámení s interdisciplinární problematikou městského inženýrství, která je součástířešení v bakalářské práci. Cílem předmětu je prokázat teoretické a praktické vědomosti a dovednosti, které studentzískal v průběhu studia a schopnost aplikace těchto vědomostí a dovedností při zpracování a řešení konkrétníchúkolů studijního oboru Městské stavitelství a inženýrství. V této práci se snaží budoucí bakalář podat co nejlepšíobraz o svých schopnostech, o úrovni svých znalostí a osvojení technického způsobu myšlení a vyjadřování, znalostitechnické literatury, technických norem a jejich použití.

Osnova

Rámcová osnova předmětu ( slouží pro shromáždění podkladů k tvorbě závěrečné práce studentů):Seminář – úvodníSeminář – směrnice děkana č.7/2010Seminář – mapové podklady pro BPSeminář – individuální konzultaceSeminář – společné konzultaceObsah seminářů:-seznámení se zadanou problematikou-průzkum a prohlídka řešené lokality či objektu-získání mapových podkladů popřípadě stavební dokumentace řešeného objektu-nastudování teoretických problémů, kterými se bude práce zabývat-získání přehledu o řešené problematice v rámci ČR i zahraničí-uvedení informací do souvislostí a vytvoření návrhu řešení-získání zápočtu z rozpracované fáze návrhu

Literatura

Maier, K.: Územní plánování, ČVUT, Praha, 1997Neufert, E.: Navrhování staveb, Consulinvest, Praha, 1995Medek, F.: Technická infrastruktura měst a sídel, ČVUT, Praha, 2002Plos, Štěpán a kol.: Praktická příručka „Plánování území a projektování staveb“, Verlag Dashofer, Praha, 2002

Požadavky

Žádné

Garant

doc. Ing. et Ing. František Kuda, CSc.

Vyučující

Ing. Jan Česelský, Ph.D.Ing. Stanislav EndelIng. Martin Ferko, Ph.D.Ing. Jiří Kalvachdoc. Ing. et Ing. František Kuda, CSc.Ing. Regina Kuchtová, Ph.D.Ing. arch. Hana Paclová, Ph.D.Ing. Zbyněk Proske, Ph.D.Ing. arch. Jaroslav SedleckýIng. Eva Wernerová Beránková, Ph.D.Ing. Renata Zdařilová, Ph.D.