Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Semestrální projekt I (SPI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu SPI - Semestrální projekt I, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je zlepšit schopnost studentů samostatné prezentace výsledků formou PowetrPoint prezentace a písemnéhoprotokolu. Studenti v předmětu řeší individuálně zadané projekty.

Osnova

1. Seznámení s problematikou a obsahem předmětu, laboratorním řádem, bezpečnostními předpisy, kreditním systémempředmětu, termíny zpracování projektu SP I. Úloha a význam semestrálních projektů.2. Metodika výzkumně-vývojové práce. Informační zdroje (časopisy, knižní publikace, sborníky, elektronická media,Internet). Příprava zadání SP I a zadání diplomové práce ve spolupráci s vedoucím DP.3. Metodika tvorby technických zpráv. Označování měřicích a řídicích obvodů dle normy ČSN 18 060. Citace publikacídle norem ČSN a ISO. Vyhledávání informačních zdrojů (rešerše, elektronická media, Internet, patentová literatura).4. Příprava (kontrola) zpracování zadání SP I a diplomové práce. Doporučené označování veličin, a zkratek v oblastiautomatizace a informatiky. Citace internetovských pramenů dle norem ČSN a ISO.5. Zpracování a konzultace Semestrálního projektu I - první individuální prezentace dílčí části SP I.6. Individuální řešení zadaného tématu dle specifikace diplomové práce a zadání SP I.7. Zpracování a konzultace Semestrálního projektu I.8. Zpracování a konzultace Semestrálního projektu I.9. Zpracování a konzultace Semestrálního projektu I.10. Zpracování a konzultace Semestrálního projektu I.11. Formy prezentace projektů s využitím MS PowerPoint.12. Zpracování a konzultace Semestrálního projektu I - druhá individuální prezentace dílčí části SP I.13. Zpracování a konzultace Semestrálního projektu I.14. Prezentace výsledků Semestrálního projektu I - písemná zpráva a prezentace. Klasifikovaný zápočet.

Literatura

Doporučená literatura dle zadání Semestrálního projektu I.Farana, R., Smutný, L., Víteček, A., Vítečková, M., Wagnerová, R. Doporučení pro psaní odborných textů z oblastiautomatizace a informatiky. Skripta FS VŠB-TU Ostrava, 2008, 80 str. ISBN 978 - 80 - 248 - 1925 – 9

Požadavky

Žádné

Garant

doc. Ing. Lenka Landryová, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Lenka Landryová, CSc.