Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Úvod do studia (UVOD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UVOD - Úvod do studia, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava (VŠB-TU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Pro nově přijaté studenty FBI je velmi důležité v rámci předmětu je seznámit s širokou škálou možností výběru studijníchoborů a jejich následné aplikační možnosti využití v praxi po ukončení zvoleného oboru. Výběr oboru ve vztahuk osobním schopnostem a představám jejich realizace umocňuje následně zvýšení odborné úrovně absolventů a současně za tohoto předpokladu i celkové zhodnocení studijního programu. Základním cílem předmětu je již v provopočátkuseznámit studenty nejen s vnitřními předpisy, statutem studenta, studijním a zkušebním řádem ale i nastínit jimoptimální cesty jak docílit nejvyššího možného standardu.

Osnova

Historie a současnost VŠB-TU OstravaHistorie oboru a katedry TPO a BPVznik Fakulty bezpečnostního inženýrstvíStudium na FBIStudijní a zkušební řád pro studium v bakalářských studijních programech

Literatura

Vnitřní předpisy VŠB-TUO a FBIZákon 111/1998 Sb.

Požadavky

Žádné

Garant

doc. Ing. Šárka Kročová, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Šárka Kročová, Ph.D.Ing. Vladimíra Osadská