Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Nanotechnologie pro farmaceutický průmysl (N402072)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu N402072 - Nanotechnologie pro farmaceutický průmysl, Fakulta chemicko-inženýrská, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1.Úvod do nanotechnologií.2. Velikost a funkce.3. Velikost a vlastnosti.4. Využití nanotechnologií pro farmaceutický průmysl.5. Inovační trendy farmaceutických materiálů.6. Porézní matrice použitelné v tkáňovém inženýrství.7. Biologické nanostruktury.8. Porfyrinové nanostruktury a fotosensitizované reakce.9. Hybridní a polymerní fotoaktivní materiály.10. Uhlíkaté nanostruktury.11. Využití nanočástic pro cílené lékové formy.12. Nanoonkologie.13. Fluorescenční mikroskopie a fluorescenční korelační spektroskopie jako nástroje pro měření velikosti a pohyblivosti nanočástic.14. Spektroskopické techniky v mikroskopii rastrovací sondou: nano-chemická analýza “in situ“.

Literatura

D: Robert A. Freitas Jr., Nanomedicine, Volume I: Basic Capabilities, Landes Bioscience,1999, ISBN: 1-57059-645-X.D: Tuan Vo-Dinh, Nanotechnology in Biology and Medicine: Methods, Devices, and Applications, CRC Press, 2007, ISBN: 0-8493-2949-3.

Garant

Král Vladimír prof. RNDr. D.Sc.Záruba Kamil doc. Ing. Ph.D.Sýkora David doc. Dr. RNDr.