Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Teorie a metody kriminalistiky (N402103)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu N402103 - Teorie a metody kriminalistiky, Fakulta chemicko-inženýrská, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (VŠCHT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Kriminalistické učení o trestném činu, pachateli a oběti trestného činu2. Teorie kriminalistických stop a identifikace3. Metody kriminalistické vědy a kriminalistické praxe4. Kriminalisticko-technické metody fyzikálně chemického a chemického zkoumání v kriminalistice5. Nové metody kriminalisticko technického zkoumání6. Nové metody kriminalistické taktiky7. Znalecké zkoumání a expertizy8. Nové metody znaleckého zkoumání v kriminalistice9. Aktuální problémy taktiky výslechu, fyziodetekční vyšetření10. Informační systémy v kriminalistice11. Metody forenzních věd12. Moderní metody kriminalistické dokumentace13. Metodika vyšetřování násilných trestných činů14. Metodika vyšetřování počítačové kriminality

Literatura

Z: PORADA, V., STRAUS, J. Teorie, metodologie a pokroky v kriminalistice. Plzeň: Aleš Čeněk, 2013,Z: STRAUS, J., NĚMEC. M. Teorie a metodologie kriminalistiky. Plzeň: Aleš Čeněk, 2009, 503 s., ISBN 978-80-7380-214-1.

Garant

Straus Jiří prof. PhDr. DrSc.